Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ABOUT YOU NOW Sugababes brit lánycsoport dala ötödik stúdióalbumáról, a Change-ről (2007). Dr. Luke írta és készítette Cathy Dennis és Steven Wolf társaságában, és az Island Records 2007. szeptember 24-én adta ki az album vezető kislemezeként, elsőként Amelle Berrabah szerepelt az összes számban. A pop-rock és a dance-pop nehéz elemeit ötvöző, uptempo pop szám könnyű elektronikus hangokat áraszt. Lírai szempontból a "About You Now" rátalál arra, hogy a főszereplő mélyen gondolkodik azon a szerelmi érdeklődésen alapuló kapcsolata felett, akitől elvált.
A dalt általában jól fogadták a zenekritikusok, akik a műfajkeverés produkcióját, valamint az amerikai pophatását dicsérték. A dalt "pop-elektro-rock remekmű" -nek és az évek legjobb Sugababes-kislemezének nevezik. Megjelenése után az "About You Now" a csoport hatodik legnagyobb brit slágere és a legmagasabb rangú kislemez lett a 2005-ös "Push the Button" óta. Négy hétig az Egyesült Királyság Singles-listáján maradt. Magyarországon is elérte a toplisták első helyét, valamint Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Írországban, Norvégiában és Spanyolországban az első tíz helyet. A Sugababes eddigi legnagyobb példányszámban eladott kislemeze, több mint 500 000 példányban kelt el.
"About You Now" -t a 2008-as BRIT-díjra jelölték a legjobb brit kislemez kategóriában. A Guinness World Records 2009-es kiadásában az "About You Now" szerepel egy "brit popcikk első számaként, amely kizárólag a letöltések között vezeti a kislemez-listát". A dalt "az Egyesült Királyság első számú pozíciójának legnagyobb listavezetőjeként" is elnevezték. 2009 decemberében a BBC kiderítette, hogy a "About You Now" az Egyesült Királyság ötödik legtöbbet játszott dala az évtizedben (2000–2009).

Háttér: "About You Now" -ot Lukasz Gottwald és Cathy Dennis írták, míg a produkciót előbbi Dr. Luke fedőnéven, Steven Wolf további produkciójával irányította. A londoni Sarm West stúdióban vették fel, Kurt Read keverte össze Aniela Gottwald további segítségével. A basszust, a dobokat és a programozást Luke kezelte, míg a gitárokat Tina Kennedy és Luke vezette. További billentyűzet-hozzájárulást Eric Kupper adott. About About Now-t a PopJustice „megfelelő popdalnak” minősítette.

Kritikus fogadtatás: "About You Now" általában kedvező kritikákat kapott mind a zenekritikusok, mind a rajongók részéről. A PopJustice bírálója, Peter Robinson, aki hasonlóságot mutatott Kelly Clarkson 2004-es "Since U Been Gone" című kislemezéhez (szintén Dr. Luke producere), a dalt "pop-elektro-rock remekműnek" minősítette, és "a legjobb Sugababes kislemeznek" titulálta. "a 2002. forduló óta. Dicsérte a dal öntudatlanságát és a "nagyon-pontosan-pontosan-mi-az-a" hozzáállást, és megjegyezte, hogy "nem hangzik olyan, mint a Sugababes korábban, de azonnal felismerhető Sugababes-dalként ". Alex Fletcher, a Digital Spy, a Digital Spy szócikkéből úgy fogalmazott, hogy "egy királynak megfelelő popétel ... a dalszöveg Waterman-jellegű, tökéletes pop, hozzáadva a Sugababes-féle csípősséget. Megjegyezte, hogy bár a "About You Now" -ból hiányzott a "Push the Button" vagy a "Hole in the Head" tüskés hozzáállása, a robot hangeffektusai, a lüktető elektronikus háttérütés és a kórus annyira addiktív. hogy valószínűleg el kell vinni és A osztályú gyógyszernek kell címkézni ".
James Cabooter a Daily Star-tól "rohadtul közel a tökéletes pophoz" jellemezte, és megállapította, hogy a dal "nehezebb amerikai gitárhangzással hat". Adam Webb, a Yahoo! A zene a dalt "klasszikus Sugababes-nek" nevezte: gömbölyű, hangulatos, pimasz, kissé amatőr a szélén, és általában jobb, mint bármi más 99,9 százaléka popzene címmel 2007-ben. " Bár észrevette az élvonal hiányát, amelyet a korábbi bandatag, Mutya Buena távozása tompított, Webb kijelentette, hogy "a klasszikus, tökéletes pop rövid, éles lökése", és tízből hét csillagot kapott. Ezzel szemben az IndieLondon vegyesen fogadta a dalt, és azt írta, hogy "olyan szellősebb hangzást nyújt, amelyet szintetizátorokkal, gitárokkal és hetyke ritmusokkal kívánnak felszívni. De nem működik olyan jól, mint a múltbeli slágerek, és nem ugyanaz a crossover vonzerő" a "Round, Round" vagy főleg a "Freak like Me" korábbi vágásai közül Tom Young, a BBC BBC a "About You Now" -t "heves nyitó lövésnek" nevezte. Ez a mai napig az egyik legerősebb dallamuk, és nem meglepő ... első számú." 2008-ban " About You Now "-ot a BRIT-díjra jelölték a legjobb brit kislemezért, végül elveszítette a Take That" Shine "-et.

Számlista és Formátum:

  • UK CD1 maxi single

01: About You Now (Radio Edit)
02: Rocks (Napster Live Session)

  • UK CD2 maxi single

01: About You Now (Album Version)
02: About You Now (Sticky 'Dirtypop' Remix)
03: About You Now (Spencer & Hill Remix)
04: In Recline

CHANGE Egy angol lánycsoport, a Sugababes dala ötödik stúdióalbumáról, a Change-ről (2007). A Sugababes, a Niara Scarlett és producerei, a dán Deekay produkciós duó írta. A dalt az album második nemzetközi és összesített kislemezeként adták ki 2007. december 10-én, kísérő B oldallal "I Can't Take It No More" címmel. A "Change" egy középtempó popballada, amely himnikus harmóniákból, gitárokból, kulcsokból és elsöprő effektekből áll.
A dal vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik megosztottak voltak a dal összetételében és balladájában. Versenyzőnek számított az Egyesült Királyság Singles Chartának első számú karácsonyán, de csak a 13. helyen sikerült elérnie a csúcsot. A kislemez Németországban, Írországban, Hollandiában és Romániában elérte a legjobb negyvenet. Fatima Robinson rendezte a dal videoklipjét, amely a Sugababes-t ábrázolja az év négy évszakaként.

Számlista és Formátum:

  • Digital download

01: Change (Radio Edit)
02: Change (Wideboys Remix)

  • B-side bundle

01: Change
02: I Can't Take It No More

DENIAL Egy angol lánycsoport, a Sugababes dala ötödik stúdióalbumáról, a Change-ről (2007). A csoport 2008-as turnéjának kezdetével egyidőben 2008. március 10-én jelent meg az album negyedik és utolsó kislemezeként. V V Brown "Denial" -ot írt a zenekarnak, miközben a londoni metró Victoria vonalán volt, és közben megpróbált "belemenni a gondolkodásmódjukba". A Sugababes és a dal producerei, Flex Turner és Elliot Malloy együtt írták. A staccato-versekből, egy harmonikus kórusból és a szóló középső nyolcból álló "Denial" egy Europop és soft rock dal, amely a The Gossip "Standing in the Way of Control" mintáját adja.
A dal vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik ambivalensek voltak a kompozícióval szemben, de kereskedelmi sikert arattak szerte Európában, ahol a cseh Singles Chart első, az osztrák Singles Chart negyedik, és az első húszon belül érte el magát. diagramok Németországban, Magyarországon, Írországban és Svájcban. Elérte a 15. helyet az egyesült királyságbeli toplistán. Harvey B-Brown rendezte a dal klipjét, amelyet a Vogue ihletett és divat szerkesztői jellemzőkkel rendelkezik.

Számlista és Formátum:

  • CD single

01: Denial (Radio Edit)
02: Hey There Delilah (Radio One Live Lounge)
03: Denial (Ian Carey Vocal Mix)
04: Denial (Sanna & Pitron Remix)

MY LOVE IS PINK Egy angol lánycsoport, a Sugababes dala ötödik stúdióalbumáról, a Change-ről (2007). Keisha Buchanan és Heidi Range együttes tagjai írták a dalt előállító Xenomania dalszerző és produkciós csapattal együttműködve. A "My Love Is Pink" egy uptempo táncos, elektro és pop dal, amely a brit lánycsoport, a Girls Aloud előadására emlékeztet. A dal 2007. december 10-én jelent meg az Egyesült Királyságban és Írországban a Change második kislemezeként. Vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik dicsérték a kompozíciót és a hangzást, de kritizálták annak lírai tartalmát. A dal az Egyesült Királyság Kereskedelmi Pop Klubjának toplistáján az ötödik, a Szlovákiai Singles Chart 51. helyén volt.

NEVER GONNA DANCE AGAIN Egy közepes tempójú pop dal, amely a dance-pop zenei elemeit jeleníti meg. Nick Levine, a Digital Spy munkatársa azt írta, hogy a dal "kétségbeesetten szomorú disco-siránkozása" "szinte teljes egészében középtempóban" van megalkotva. -ritmusok ". Fraser McAlpine a BBC-től a táncot "dancefloor tearjerker" -ként jellemezte, hasonlóan Ne-Yo "Closer" -jéhez és Womack & Womack "Teardrops" -jához, míg a The Trades írója, Paul Schultz "break-ode" -nak nevezte. 8] [9] James Cabooter, a Daily Mail megjegyezte, hogy beépítették egy "nehezebb amerikai gitárhangot".
Szövegileg a "Never Gonna Dance Again" egy kapcsolat felbomlásáról szól, amely egy táncparketten játszódik. A refrén alatt Sugababes énekli az "I lost the rhythm when you said it's over / As the final record starts to fade, I feel the dancefloor turning colder." A Guardian Alexis Petridis és Schultz egyaránt megjegyezte, hogy a dal lírai tartalma George Michael „Careless Whisper” című dalára emlékeztet.
"Never Gonna Dance Again" vegyes fogadtatásban részesítette a zenekritikusokat. A Cabooter a dalt a "About You Now" -val együtt "átkozottul tökéletes popként" említette. McAlpine azt írta, hogy a dal "azonnal úgy érzi, mintha a lányok ismét aranyat vertek volna". Levine azt javasolta, hogy a "Never Gonna Dance Again", az album "Denial" és "Change" kislemezeivel együtt demonstrálja, hogy a csoportnak "sikerült felnőnie anélkül, hogy dallammal tévedt volna". Kifejtette, hogy a dal "egy reflektívebb Sugababes-t mutat be". Petridis "klasszikus" példának nevezte a csoport "védjegyes okos, referenciális popját", míg a The Independent Andy Gill méltatta a Xenomania által készített dalt, mondván, hogy "a legtöbbet hozza ki győztesen logikus dallamából"